Loomis pähkinänkuoressa

Loomis toimii tällä hetkellä 23 maassa. Palveluksessamme on noin 24 000 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 1,7 miljardia euroa.

Loomis AB on julkinen osakeyhtiö, joka on listattu Tukholman pörssissä (Nasdaq Stockholm Stock Exchange), suurten yhtiöiden listassa (Nordic Large Cap List).

Loomis managing cash in society

Olemme käteisen rahankäsittelyn ammattilaisia

Loomis on maailmanlaajuinen, alallaan ainutlaatuinen toimija. Tarjoamme laajan valikoiman kattavia, markkinoiden johtavia ratkaisuja käteisen rahan käsittelyyn.

Palvelujemme vähentävät käteisen rahan ja maksuvälineiden sekä erilaisten arvolähetysten kuljettamiseen ja käsittelyyn liittyviä riskejä. Tehtävämme on hoitaa rahankäsittely turvallisesti ja tehokkaasti.

Keskitymme asiakkaan etuihin ja mielenrauhaan. Se tarkoittaa yhteistyölähtöistä asennetta, asiakkaan tarpeiden kuuntelua sekä ennakoivaa lähestymistapaa asianmukaisten ratkaisujen tarjoamisessa. Tämä kaikki on kiteytetty brändilupaukseemme; Loomis on erikoistunut luomaan tehokkaita kassavirtoja.

Loomis Suomessa

Suomen tytäryhtiö Loomis Suomi Oy:n palveluksessa on noin 500 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 25,1 M€. Meillä on 11 toimipaikkaa ympäri Suomea.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja lisäksi toimipisteemme löytyvät Jyväskylästä, Kouvolasta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen.