Loomis pähkinänkuoressa

Loomis toimii yli 20 maassa ja yli 400 toimipisteen verkostolla. Palveluksessamme on noin 23 000 työntekijää. 

Loomis AB on julkinen osakeyhtiö, joka on listattu Tukholman pörssissä (Nasdaq Stockholm Stock Exchange), suurten yhtiöiden listassa (Nordic Large Cap List).

Loomis managing cash in society

Olemme käteisen rahankäsittelyn ammattilaisia

Loomis on maailmanlaajuinen, alallaan ainutlaatuinen toimija. Tarjoamme laajan valikoiman kattavia, markkinoiden johtavia ratkaisuja käteisen rahan käsittelyyn.

Palvelujemme vähentävät käteisen rahan ja maksuvälineiden sekä erilaisten arvolähetysten kuljettamiseen ja käsittelyyn liittyviä riskejä. Tehtävämme on hoitaa rahankäsittely turvallisesti ja tehokkaasti.

Keskitymme asiakkaan etuihin ja mielenrauhaan. Se tarkoittaa yhteistyölähtöistä asennetta, asiakkaan tarpeiden kuuntelua sekä ennakoivaa lähestymistapaa asianmukaisten ratkaisujen tarjoamisessa. Tämä kaikki on kiteytetty brändilupaukseemme; Loomis on erikoistunut luomaan tehokkaita kassavirtoja.

Loomis Suomessa

Suomen tytäryhtiö Loomis Suomi Oy:n palveluksessa on noin 350 työntekijää. Meillä on 10 toimipaikkaa ympäri Suomea.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja lisäksi toimipisteemme löytyvät Kouvolasta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen.