Usein kysyttyä

Olemme koonneet alle kysymyksiä, joita meiltä useimmin kysytään. Mikäli et löydä vastausta täältä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: info@fi.loomis.com tai 0204 30 3000 (arkisin kello 8.30 - 17).

Jos tilitykseen tuli virhe, esimerkiksi turvapussin numero tai tilityssumma meni väärin, tehdään kokonaan uusi tilitys ja tulostetaan siitä tilityslomake turvapussin sisään. Vaikka virheellinen tilitys näkyy verkkopalvelussa, se ei näy raporteilla.
Vaihtorahat toimitetaan normaalin arvokuljetusaikataulun mukaisesti. Tulevat toimituspäivät näkyvät Verkkopalvelun kalenterinäkymässä. Voit tehdä ja muokata tilausta tilausajan umpeutumiseen saakka. Mikäli näet tekemäsi tilauksen Verkkopalvelun kalenterissa, on tilaus kirjautunut myös meidän järjestelmiimme.
Verkkopalvelun tunnukset menevät lukkoon, jos salasana tai käyttäjätunnus syötetään väärin useamman kerran. Ota yhteys alueesi asiakaspalveluun tai yhteyshenkilöön.
Järjestelmä tarjoaa automaattisesti seuraavaa mahdollista tilaus- ja kuljetuspäivää. Jos tarvitset vaihtorahaa ennen sitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme sopia maksullisen lisäkuljetuspäivän.
Pyhäpäivinä emme suorita arvokuljetuksia. Jos yrityksenne kanssa sovittu kuljetuspäivä osuu arkipyhälle, kuljetus siirtyy seuraavalle viikolle ja jatkuu siitä normaalisti. Mikäli tarvitsette kuljetusta arkipyhäviikolle, voitte tilata maksullisen lisäkuljetuksen oman alueesi asiakaspalvelusta.
Toimitamme turvapusseja suorakuljetusasiakkaillemme. Voit tilata niitä sähköpostitse oman alueesi asiakaspalvelusta. Jos sinulla on käytössäsi Loomis-verkkopalvelu, voit tilata turvapussit sen kautta. Postitse turvapusseja toimittaa WaPa Suomi Oy Ab: wapa.fi .
Tilityslomakkeita myy WaPa Suomi Oy Ab: wapa.fi . Voit tiedustella tilityslomakkeita myös yrityksesi tilipankista.
Paras tapa hakea töihin on täyttää sähköinen työnhakulomakkeemme. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksesi saatuamme, mikäli uskomme voivamme tarjota sinulle sopivaa työtä.
Palvelumme ovat tällä hetkellä suunnattu vain yritysasiakkaille.
Vappu- ja uudenvuodenaattona ajamme arvokuljetukset normaalisti. Juhannus- ja jouluaattona kuljetusta ei ajeta.