Avainsäilytys ja -hallinta

Avaimet ovat tärkeä ja välttämätön osa jokapäiväistä elämää, kaikkialla. Avaimilla pääsee usein myös tärkeisiin ja arvokkaisiin kohteisiin ja erityisesti silloin niiden käyttöä tulee voida kontrolloida.

Avainkassa- ja avainturvakaapit

Loomiksen kassa- ja turvakaapit voidaan varustaa avainten säilyttämiseen tarkoitetuilla sisäosilla, joita on valikoimassamme useita vaihtoehtoja. Kassa- ja turvakaapeista löydät lisää tietoa niitä koskevilta sivuilta. Kysy sisäosista lisää myynniltämme.

Avainhallintajärjestelmät

Deister-avainhallintajärjestelmät sopivat kaikenkokoisille yrityksille. Järjestelmän hallinnointi on helppoa ja se tapahtuu keskitetysti yhdessä paikassa. Järjestelmä koostuu älykkäästä avainkaapista sekä avaimiin liittettävästä lukitussylinteristä, jonka avulla avaimet lukittuvat kaapissa omille paikoilleen. Kun käyttäjä tunnistautuu kaappiin, hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet vapautuvat lukituksesta. Käytön jälkeen, esim. työvuoron tai tietyn tehtävän päättyessä, käyttäjä palauttaa avaimet takaisin paikalleen.

Järjestelmä mahdollistaa keskitetyn avainten hallinoinnin, jatkuvan reaaliaikaisen seurannan, avain- ja käyttäjäkohtaiset raportit sekä avainten luovutuksen vain käyttöoikeuden omaaville. Käyttäjätunnistus voidaan tehdä koodilla, kulkutunnisteella tai esim. biometrisellä tunnistuksella ja järjestelmä voidaan integroida kulunvalvontajärjestelmiin. Samaa hallintajärjestelmää voidaan soveltaa myös muuhun omaisuuteen Deister-lokerostojen avulla.

Edustamme Deisterin Proxsafe-tuotteita. Tutustu lisää >