Yösäilö

Pienoiskuva

Tilitykset ja vaihtorahat kätevästi samasta paikasta.

Joskus paras ja kustannustehokkain ratkaisu käteisen tallettamiseen on rahojen jättäminen yösäilöön. Loomiksella on laaja itsepalvelusäilöjen verkosto, joihin rahaa voi jättää kaikkina vuorokauden aikoina. Loomis-säilön käyttäminen on hyvä vaihtoehto yritykselle, jonka käteismyynti on pientä ja vaihtorahan tarve vaihtelevaa. Loomis-säilö on myös aikaa säästävä vaihtoehto pankissa asioinnille.

Tavallisesta yösäilöstä poiketen Loomis-säilöllä asiointi tapahtuu rauhallisessa ja suljetussa tilassa. Käteistä ei tarvitse käsitellä avoimesti kadulla, mikä vähentää käsittelyyn liittyvää stressiä ja pelkoa. Käyttämämme turvateknologia varmentaa ja tallentaa pudotustapahtuman ja käynnit Loomis-säilön vaihtorahalokerikolla. Näin varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan.

Vaihtorahat kätevästi samasta paikasta

Loomis-säilöön on mahdollista tilata ennakkoon vaihtorahaa, jonka voi noutaa yrityksellenne parhaiten sopivana aikana - vaikkapa tilityksen jättämisen yhteydessä. Suurin osa asiakkaistamme jättää päivän aikana kertyneen käteisen Loomis-säilöön illalla ja hakee ennakkoon tilatut vaihtorahat aamulla.

Ota käyttöön!

Valitse säilö ja jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle esitäytetyn toimeksiantosopimuksen.

Täytä tarjouspyyntölomake