SafePoint

Pienoiskuva

Tulevaisuuden rahankäsittelypalvelut käytössäsi jo tänään!

Kassahenkilöstön tärkein tehtävä on asiakaspalvelu. Työajasta kuluu kuitenkin iso osa kassojen perustamiseen ja laskentaan. Räätälöidyt SafePoint -palvelut minimoivat käteisen käsittelyyn kuluvan ajan, jolloin henkilöstön työaika voidaan käyttää liiketoiminnan kannalta oleelliseen - asiakkaiden palveluun.

Tehostettua rahankäsittelyä

Loomiksen SafePoint -palveluilla voit modernisoida niin kassahuoneessa tapahtuvan rahankäsittelyn kuin itse kassalla tapahtuvan käteismaksamisen. Automaattimme tekee pohjakassan ja laskee kassat. Kassapöytiin integroitavat automaatit mahdollistavat itsepalvelumaksamisen tai poistavat henkilöstön tarpeen koskea käteiseen.

Automaatit ovat suunniteltu automatisoimaan käteisen täsmäämistä ja käsittelyä. Tavoitteena on henkilökunnan rahankäsittelyn väheneminen tai loppuminen – henkilöstönne voi keskittyä heille oleelliseen asiakaspalvelutyöhön.

Lue lisää Loomis Tekniikan sivulta: https://www.loomistekniikka.fi/tuotteet/pohjakassa-automaatit/

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan toiveistanne lisää.

Palvelemme myös puhelimitse arkisin kello 8.30 - 17.00 numerosta 0204 30 3000 (vaihde) tai voit jättää meille sähköpostia osoitteeseen info@fi.loomis.com.