Kassakaapit

Pienoiskuva

Turvallista rahan ja arvotavaran säilytystä.

Käteisen rahankäsittelyn helppoutta ja turvallista säilytystä. Kassakaappi voi olla esimerkiksi yrityksenne tiloissa oleva pudotussäilö, jota henkilökuntanne ei pysty avaamaan. Tällöin käytössänne on turvallinen yösäilö, mutta henkilöstön ei tarvitse poistua yrityksenne tiloista sitä käyttämään.

Arvokuljettajamme toimittavat halutessanne käteisen suoraan kassakaappiin ja noutavat tilityksenne kassakaapista. Kuljettajat toimivat itsenäisesti, eikä henkilökuntanne tarvitse olla paikalla rahahuoltotapahtumassa, jolloin työvuoroja ei tarvitse sopeuttaa käteisrutiinien hoitamiseen.

Voitte hallinnoida kassakaappia myös itse ja säilyttää siellä muutakin kuin käteistä rahaa, jolloin arvokuljettajamme hoitavat ainoastaan käteisen kuljettamisen.

Kassakaappi, siihen liittyvä turvatekniikka ja palvelut voidaan räätälöidä täysin yrityksenne tarpeiden mukaisiksi, esimerkiksi yhdistelemällä edellä mainittujen konseptien ominaisuuksia.

Helppoa, tehokasta ja turvallista

Käyttämällä Loomiksen vuokrakassakaappia arvokuljetuskäyntien määrä voidaan optimoida yrityksellenne sopivaksi. Kassakaappi on aina lähellä henkilökuntaanne, eikä käteisen toimittaminen tai sen noutaminen kuluta henkilöstönne työaikaa.