Arvokuljetus

Pienoiskuva

Turvallista rahan kuljettamista

Yhteiskunnassamme liikkuu joka päivä suuret määrät käteistä rahaa. Vaikka korttimaksaminen on yleistynyt, käteinen on säilyttänyt asemansa. Monesti se on edelleen se helpoin ja turvallisin tapa maksaa. Rahan kuljettamiseen ja käsittelyyn liittyy aina riskejä. Meidän tehtävämme on minimoida nämä riskit.

Alan parhaat menetelmät rahan suojaukseen

Loomiksen arvokuljettajat noutavat tilityksenne etukäteen sovittuna päivänä ja kuljettavat rahat laskentakeskuksiimme sinetöidyissä turvapusseissa. Käytämme alan parhaita menetelmiä rahan suojaukseen ja kuljetettavaksemme annetut rahat on aina vakuutettu täydestä arvostaan. Toimitamme suurelle osalle asiakkaistamme samalla myös vaihtorahat ennakkotilauksen mukaisesti.

Arvokuljetuspalvelumme perustana on yhdessä tehdyn kartoituksen pohjalta määritellyt kuljetuspäivät ja niihin liittyvät lisäpalvelut. Käymme kanssanne läpi yksityiskohtaisesti arvokuljetustapahtuman eri vaiheet, toimitamme ohjeet sekä tarvittavan materiaalin ennen ensimmäistä arvokuljetuskäyntiä.

Kaikki arvokuljettajamme ovat käyneet vartijakoulutuksen. Tämän lisäksi he ovat saaneet rahan kuljettamisessa ja käsittelyssä tarvittavan erityiskoulutuksen. Loomiksen arvokuljettajat ovat alansa parhaita, ja heillä on käytössään viimeisin turvateknologia.

Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan toiveistanne lisää.

Address

Contact