Loomis on ostanut saksalaisen Ziemann -yhtiön

04.03.2019

Loomis AB on ostanut saksalaisen Ziemann Sicherheit Holding GmbH -yhtiön (Ziemann). Ziemann tuottaa monipuolisia arvokuljetus-, rahankäsittelypalveluja.

Yhtiön arvo on noin 160 miljoonaa euroa. Ziemannilla on noin 2 700 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 175 miljoonaa euroa. Yli 90 prosenttia liikevaihdosta muodostuu käteisen käsittelypalveluista.

”Saksan rahamarkkinat ovat suuret ja sen käteisliikenne kasvaa. Uskomme, että kassanhallinta- ja laskentapalvelujen ulkoistaminen pankeilta Loomiksen ja Ziemannin kaltaisille käteisalan asiantuntijoille tulee lähivuosina yleistymään. Ziemann on suuri yhtiö, jonka rahankäsittelytoiminta on vakaalla pohjalla ja jolla on innovatiivinen johtoryhmä. Nämä seikat yhdessä Loomiksen käteisen käsittely- ja kierrätysratkaisujen kanssa luo yhtiöllemme hyvät edellytykset johtaa saksalaisen käteisalan murrosta.

”Ziemannin kattavan verkoston ansiosta Loomiksella on loistavat puitteet tarjota mm. SafePoint- ja muita palveluratkaisuja pankeille ja vähittäiskaupalle. Odotamme innolla kasvuamme Saksan markkinoilla ja olemme iloisia voidessamme toivottaa kaikki uudet työntekijät ja asiakkaat tervetulleiksi Loomis-konserniin ”, toteaa Loomiksen toimitusjohtaja Patrik Andersson.

Lisätietoja: http://news.cision.com/loomis-ab/r/loomis-expands-in-germany-by-acquiring-ziemann,c2727448