Loomis ja Sonect AG aloittavat yhteistyön

13.08.2018

Loomis ja Sonect AG ("Sonect") ovat päässeet sopimukseen kumppanuuden aloittamisesta.

Sonect on sveitsiläinen yritys, joka muuntaa kaupat ja kioskit "virtuaalisiksi pankkiautomaateiksi". Tämä vähentää pankkien ja kauppojen käteisrahan hallintaa ja kustannuksia.

Yhtiö tekee yhteistyötä Sveitsin johtavien pankkien kanssa ja yhtiö aloittaa toimintansa pian myös muualla Euroopassa.

Kumppanuus tukee Loomiksen strategiaa ja täydentää hyvin Loomiksen arvokuljetus-, rahanlaskenta- ja SafePoint -palveluja.

"Sonect rakentaa sillan digitaalisen ja fyysisen käteisen välille. Sovelluksen avulla kuluttajat voivat nostaa käteistä vähittäiskaupoista ja muista palvelupisteistä entistä joustavammin. Odotamme innolla yhteistyötä, pääsemme yhdessä tekemään käteisen käytöstä entistä helpompaa kaikkialla Euroopassa ja myöhemmin myös muualla maailmassa", iloitsee Loomiksen toimitusjohtaja Patrick Andersson.

"Loomis ja Sonect täydentävät toisiaan. Loomiksen asiantuntemuksen ja laajan asiakaskunnan avulla kasvupotentiaalimme nopeutuu huomattavasti. Loomis on yritys, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeita myös pitkälle tulevaisuuteen. Odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan, toteaa Sonectin toimitusjohtaja Sandipan Chakraborty.

 

Tutustu Sonectiin: https://www.sonect.net/

Lue myös alkuperäinen tiedote: http://news.cision.com/loomis-ab/r/loomis-and-sonect-announces-global-partnership,c2579859