Glory UW-500 / 600 laskija-lajittelija

Tehokkuutta setelinlaskentaan

Gloryn UW-500 ja UW-600 setelinlaskijat/setelinlajittelijat on kehitetty analysoimalla koko setelinkäsittelyprosessia, jotta laskentakeskuksen työmäärää ja laskentaan kuluvaa aikaa voitaisiin vähentää. UW-500/600 tarjoaa erinomaisen kustannus/tehokkuus-suhteen.

Huippuluokan tunnistus

Nopeudestaan huolimatta UW-500/600 on äärimäisen tarkka. Sen sensorit tunnistavat setelien aitouden ja kunnon jopa 720 setelin minuuttivauhdilla.

Suuret setelitaskut ja hopperi

Setelitaskujen kapasitetti on 500 seteliä. Tämä mahdollistaa pitkäkestoisen käytön ja vähentää pysäytyksiä ja uudelleenkäynnistyksiä. Hopperiin mahtuu jopa 1 000 seteliä. Avustavan setelinsyöttömekanismin ansioista hopperi syöttää luotettavasti aina yhden setelin kerrallaan ja estää tukkeutumat ja useamman setelin päällekkäisen syötön. Avonainen hopperi mahdollistaa setelien lisäämisen hopperiin laskentaa keskeyttämättä. UW-600:ssa on kahdeksan setelitaskua, joten se pystyy lajittelmaan kaikki eurosetelit omiin taskuihinsa ja yhtä, runsaslukuisinta setelilajia, kahteen taskuun. UW-500:ssa on neljä setelitaskua.

Helppo käyttää ja ylläpitää

Kaksi LCD-näyttöä opastavat käytössä ja kertovat laskennan tuloksen. UW-500/600 setelinlaskija/lajittelija aukeaa päältä kokonaan, joten sen huolto on helppoa. LCD-näytöt kertovat aina laitteen statuksen ja näyttävät virheviestit.