Olen kiinnostunut työskentelemään Loomiksella. Voinko soittaa ja kysyä lisätietoja tehtävistä?

Paras tapa hakea töihin on täyttää sähköinen työnhakulomakkeemme. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksesi saatuamme, mikäli uskomme voivamme tarjota sinulle sopivaa työtä.

All FAQs for UKK

Palvelumme ovat tällä hetkellä suunnattu vain yritysasiakkaille.
Toimitamme turvapusseja suorakuljetusasiakkaillemme. Voit tilata niitä sähköpostitse oman alueesi asiakaspalvelusta. Jos sinulla on käytössäsi Loomis-verkkopalvelu, voit tilata turvapussit sen kautta. Postitse turvapusseja toimittaa WaPa Suomi Oy Ab: wapa.fi .
Vappu- ja uudenvuodenaattona ajamme arvokuljetukset normaalisti. Juhannus- ja jouluaattona kuljetusta ei ajeta.
Paras tapa hakea töihin on täyttää sähköinen työnhakulomakkeemme. Otamme sinuun yhteyttä hakemuksesi saatuamme, mikäli uskomme voivamme tarjota sinulle sopivaa työtä.
Pyhäpäivinä emme suorita arvokuljetuksia. Jos yrityksenne kanssa sovittu kuljetuspäivä osuu arkipyhälle, kuljetus siirtyy seuraavalle viikolle ja jatkuu siitä normaalisti. Mikäli tarvitsette kuljetusta arkipyhäviikolle, voitte tilata maksullisen lisäkuljetuksen oman alueesi asiakaspalvelusta.
Jos tilitykseen tuli virhe, esimerkiksi turvapussin numero tai tilityssumma meni väärin, tehdään kokonaan uusi tilitys ja tulostetaan siitä tilityslomake turvapussin sisään. Vaikka virheellinen tilitys näkyy verkkopalvelussa, se ei näy raporteilla.
Vaihtorahat toimitetaan normaalin arvokuljetusaikataulun mukaisesti. Tulevat toimituspäivät näkyvät Verkkopalvelun kalenterinäkymässä. Voit tehdä ja muokata tilausta tilausajan umpeutumiseen saakka. Mikäli näet tekemäsi tilauksen Verkkopalvelun kalenterissa, on tilaus kirjautunut myös meidän järjestelmiimme.
Järjestelmä tarjoaa automaattisesti seuraavaa mahdollista tilaus- ja kuljetuspäivää. Jos tarvitset vaihtorahaa ennen sitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme sopia maksullisen lisäkuljetuspäivän.
Verkkopalvelun tunnukset menevät lukkoon, jos salasana tai käyttäjätunnus syötetään väärin useamman kerran. Ota yhteys alueesi asiakaspalveluun tai yhteyshenkilöön.
Tilityslomakkeita myy WaPa Suomi Oy Ab: wapa.fi . Voit tiedustella tilityslomakkeita myös yrityksesi tilipankista.